استفاده از گیاهان دارویی ایران برای درمان ریزش مو در غرب

مریم گلی یکی از هزاران نوع از انواع گیاهان دارویی ایران است؛ در حقیقت گیاهی است با سابقه طولانی استفاده دارویی برای انواع بیماری ها از اختلالات روانی گرفته تا ناراحتی های معده است.

به خصوص در قرون وسطی، مریم گلی که با قدرت شفابخش خود پیشتاز بود، حتی تبدیل به گیاهی برای محافظت در برابر طاعون شده بود.

علاوه بر این، مطالعات حتی امروزه نشان می دهد که مریم گلی می تواند عملکرد حافظه را در افراد جوان و مسن بهبود بخشد.

جدای از این ها، مریم گلی دارای فوایدی مانند خواص آنتی اکسیدانی، حمایت از سلامت دهان و کاهش سطح قند خون است.

بنابراین، چگونه از مریم گلی، یکی از اعضای خانواده آویشن، رزماری، ریحان، نعناع و اسطوخودوس با بیش از 900 گونه استفاده کنیم؟

مناطق استفاده: از آنجایی که مریم گلی دارای عطر و بوی قوی است، توصیه می شود از آن به مقدار کم استفاده شود.


مریم گلی به صورت خشک شده را می توان با دم کردن چای مصرف کرد، مریم گلی را که به صورت چای دم کرده می توان بعد از سرد شدن به عنوان دهان شویه استفاده کرد.

هنگام استفاده به صورت روغن، توصیه می شود با روغن هایی مانند مریم گلی و نارگیل رقیق شود. می توان از آن به عنوان روغن ماساژ استفاده کرد.

روغن مریم گلی را می توان به آب حمام اضافه کرد تا گلودرد را تسکین دهد و سلامت روان شما را بهبود بخشد.

سوزاندن مریم گلی برای خانه شما می تواند به عنوان یک شیء تشریفاتی نیز استفاده شود.

گیاه دارویی بعدی زردچوبه است که اغلب در قفسه های ادویه ما یافت می شود اما نمی دانیم در چه ظرفی از آن استفاده کنیم و در افزودن آن به غذاها تردید داریم.

اگر هنوز در آشپزخانه شما نیست، این معجزه زرد که قطعا باید در آشپزخانه شما باشد، یک فروشگاه کامل کورکومین است!

خوب؛ این گیاهی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی است، به بدن کمک می کند تا با آسیب مبارزه کند و آنزیم ها را افزایش می دهد.

در حالی که زردچوبه به طور کلی از سیستم گوارش محافظت می کند، برای سلامت روده مفید است، اثر افسردگی را کاهش می دهد و خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد.

شما می توانید زردچوبه را که به عنوان ادویه استفاده می شود، در تقریباً در هر وعده غذایی، از تخم مرغ گرفته تا ماست، از سوپ عدس گرفته تا سالاد استفاده کنید.

از آنجایی که طعم کمی تند دارد، می توانید قبل از افزودن آن به وعده های غذایی خود، آن را کم کم به آن اضافه کنید.