سس مایونز تکی کلسیم بدن را سه برابر می کند

بحث های زیادی در مورد شیر بودن یا نبودن سس مایونز تکی وجود دارد. برخی معتقدند که اینطور است، در حالی که برخی دیگر معتقدند که اینطور نیست. دلایل زیادی وجود دارد که چرا مایو ممکن است به عنوان شیر در نظر گرفته نشود، اما در اینجا سه مورد از مهمترین آنها وجود دارد:

از تخم مرغ درست می شود سس مایونز از تخم مرغ به دست می آید، بنابراین نمی توان آن را شیری مانند ماست یا پنیر در نظر گرفت.
اسیدیته بالایی داره سس مایونز اسیدیته بالایی دارد، به این معنی که اگر زیاد از آن بخورید ممکن است شما را بیمار کند.
حاوی سس سویا و طعم های بی نمک دیگر است. سس مایونز هیچ طعم واقعی ندارد و اگر زیاد از آن بخورید، طعم بسیار بدی دارد.

چند تفاوت کلیدی بین سس مایونز و سس مایو وجود دارد. البته مهمترین تمایز این است که سس مایونز یک پخش غلیظ است که از ترکیب تخم مرغ و روغن تهیه می شود.

سس

در حالی که مایو نسخه رقیق تری است که بیشتر از آنچوی و Vengeance تهیه می شود.

اما تمایزات دیگری نیز وجود دارد. به عنوان مثال، در ایالات متحده، سس مایونز معمولاً با خلال دندان سرو می شود تا از آشفتگی آن جلوگیری شود.

در مقابل، مایو معمولاً به دلیل راحتی با خلال دندان خورده می شود.

یکی دیگر از تفاوت های کلیدی بین این دو سس این است که سس مایونز حاوی سس کچاپ به عنوان یک ماده اصلی است اما مایو ندارد.

در نهایت، در حالی که هر دو سس را می توان به تنهایی یا همراه با غذاهای دیگر استفاده کرد، سس مایونز به طور کلی به عنوان بخشی از یک غذای آماده یا غذای جانبی استفاده می شود.

سس مایونز نوعی سس است که از تخم مرغ، روغن سس مایونز و سرکه تهیه می شود. به عنوان چاشنی برای بسیاری از غذاها از جمله سالاد، ساندویچ و پیتزا استفاده می شود.