لازم به ذکر است که نخود ریز کرمانشاه به دلیل اثرات تنظیم کننده قند خون ممکن است به پیشگیری و مدیریت دیابت کمک کند.
فیبر و پروتئین موجود در نخود به جلوگیری از افزایش سریع قند خون شما پس از خوردن غذا کمک می کند، که عامل مهمی در مدیریت دیابت است.
علاوه بر این، شاخص گلیسمی پایین (GI) آنها را برای افراد مبتلا به دیابت مناسب می کند، زیرا بعید است که منجر به افزایش قند خون شوند.
در نهایت، آنها منبعی از چندین ماده مغذی هستند که خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهند، از جمله منیزیم و ویتامین های B. محتوای روی آنها نیز ممکن است به مدیریت این وضعیت کمک کند.
نخود ممکن است به پیشگیری از برخی بیماری های مزمن از جمله بیماری قلبی، سرطان و دیابت نوع 2 کمک کند.
ممکن است سلامت مغز را ارتقا دهد: به لطف مشخصات مواد مغذی چشمگیرش، نخود ممکن است از عملکرد مغز و سلامت روان حمایت کند.
این تا حدی به این دلیل است که آنها منبع عالی کولین هستند که نقش مهمی در عملکرد مغز ایفا می کند.
به ویژه، این ماده مغذی ضروری برای تولید انتقال دهنده های عصبی خاص، که به عنوان پیام رسان های شیمیایی برای سلول های عصبی بدن شما عمل می کنند، مورد نیاز است.
با این حال، در حالی که کولین برای نوزادان حیاتی است، نقش آن در سلامت بزرگسالان به خوبی مورد بررسی قرار نگرفته است.
نخود همچنین حاوی مقدار زیادی منیزیم است که یک ماده معدنی کلیدی برای عملکرد اعصاب است.
علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که چندین ماده مغذی موجود در این حبوبات، از جمله منیزیم، سلنیوم و روی، ممکن است به محافظت در برابر افسردگی و اضطراب کمک کند.
نخود سرشار از چندین ماده مغذی است که ممکن است از سلامت مغز حمایت کند، از جمله کولین، منیزیم، سلنیوم و روی.